Drops Sinupret (Bionorica) - recensioner

Barnet startar en rinnande näsa. Berätta för mig, vad är bättre att börja ge cinnabsin eller synupret? Både homeopati. Medan och. Inte vill droppa vasokonstriktor. Rnbenku 1.9. Barnläkaren skrev aldrig dem till oss, alltid standard Humer, protargol, nazivin, otrivin, etc.

Publicerad 3 mars 2014, 09:57

67 kommentarer

Men varför ska jag utse mig själv?

July_ 3 mars 2014 10:04

Vad vår barnläkare utser, skrev jag. Och vi behandlar alltid en rinnande näsa i minst 10-14 dagar. Jag skulle vilja hjälpa barnet och inte lida i 2 veckor. Cinnabsin rådde en välbekant läkare för att inte torka barnets slemhinna. Så jag ber om recensioner om droger

Jag gav synupret, men för Laura

Spring_in_O 3 mars 2014, 10:08

och han är 2 år gammal, det finns mycket alkohol i droppar och i färgämnen sirapförfattaren bestämmer du, gå till Laura för att kontrollera om du har så lång snut

Elenamir 3 mars 2014, 10:18

Det finns inga färgämnen i Sinupret sirap. Från hjälpämnen endast renat vatten, körsbärs arom, maltitol vätska. Alkohol 8%. Vid en enstaka dos vid rekommenderade doser för ett barn från 2 till 5 år intas 0,15 g alkohol.

July_ 3 mars 2014, 10:10

Sinupret droppar (efter 2 år) rekommendera eller sirap? Den senare skulle inte vilja.

skrev ovan, allt från 2 år

Elenamir 3 mars 2014 10:20

Sirap är bara en barns doseringsform, alkohol 8%. I droppar alkohol mer än 19%.

OLYA1972 3 mars 2014, 10:11

Jag ger tsinobsin från den första dagen av förkylning!

Elenamir 3 mars 2014, 10:14

Tsinabsin är verkligen homeopati. Sinupret - nr. Detta är en kombinerad standardiserad örtberedning. Om ditt barn är allergiskt, var försiktig. I detta fall späd läkemedlet i vätskan på grund av alkoholhalten i doseringsformen. Rinnande näsa botar inte vasokonstriktiva droppar. Skapa optimala förhållanden. Fuktar luften och nässlemhinnan. Om det inte finns någon temperatur, gå utanför. Drick mycket vatten. Om slem inte torkar, tar en rinnande näsa högst 5 dagar. Ingen medicinering hjälper bättre än optimala förhållanden.

Sinupret. Jag är förvirrad i Tsinabsin med kvicksilver

Elenamir 3 mars 2014, 15:10

Ja, jag hade fel. Argentum - silver. Hydrargirum - kvicksilver. Påverkar dekretet. Det är dags att arbeta.

Elenamir 3 mars 2014, 15:14

Jag ber om ursäkt, kvicksilver - hydrargium.

Denis 11 september 2014, 12:08

1. Kvicksilver i latinska "hydrargirum". "Argentum" är silver. Vänligen inte vilseleda människor.
2. Den mystiska substansen Cinnabaris i kompositionen som du angav ovan är cinnabar - röd kvicksilver sulfid. dvs förening av kvicksilver och svavel.
3. Det skulle vara möjligt att kväva närvaron av kvicksilversalter i läkemedlet, om deras närvaro, som i någon homeopati, inte skulle vara absolut obetydlig. Koncentrationen av D3 betyder 1 till 1000 (dvs 1 till 10 till den tredje effekten). I en tablett är endast 25 mikrogram av detta ämne (en dödlig kvicksilverkvot i sammansättningen av oorganiska föreningar tusen gånger mer). Det är helt ofarligt såväl som värdelös "medicin".

July_ 3 mars 2014, 10:21

Tack alla för hjälp!

Sunny777 3 mars 2014 10:32

Jag vill också ibland vilja ta lite medicin som snabbt skulle bli av med förkylningar. Men när jag börjar läsa instruktionerna - försvinner önskan! Vasoconstrictor desiccate, vi passar inte alls. Jag gör ingenting för de första 2-3 dagarna, så tvättar jag med saltlösning 5-10 gånger om dagen. Ibland lägger jag Umkalor i 7-10 dagar om det finns en hosta.

Sunny777 3 mars 2014 17:49

Sunny777 3 mars 2014, 18:30

Det handlar om augmentin, klart!

Mariam 3 mars 2014 10:36

Vi har nu sopelki. Läkaren föreskrev synupret. Jag har givit lite synopret sedan året.

Mamusyk 3 mars 2014, 10:38

vi ordinerades cinnabin

July_ 3 mars 2014 10:38

Mariam 3 mars 2014 11:14

Ja, medan det var en liten droppe. Nu hemma i närvaro av piller, så ger jag piller

kusik 3 mars 2014 11:00

För att vara ärlig, förvirrar båda drogerna mig, jag tvivlar fortfarande på deras effektivitet. På din plats har jag just börjat skölja min näsa med saltlösning om min näsa inte andas och barnet pressar på det för att droppa vasokonstrictor (Nazivin, Rinozolin eller vad du än har) näsan andas inte det är också mycket dåligt. Och om det inte lyckas, måste du ansluta tyngre artilleri, men som ordinerat av en läkare. Protorgol / Kolargol torkar slemhinnan, men inte droppar över natten, kan orsaka irriterande hosta, kan anslutas under dagen

kusik 3 mars 2014, 12:46 1

Schemat växlar varje gång: läkemedel som colgarlog / protorgol, Nazivin, Rinozolin, Isofra, Tobradex, Sofradeks, Komplicerade droppar, Ascorutin, doktorn ser på vilket tillstånd adenoiderna och varje gång från denna lista föreskriver. Allting används inte omedelbart under behandlingen, men hemma finns allt.

Mamusyk 3 mars 2014, 12:51

Tobradex ögondroppar?

kusik 3 mars 2014, 13:12

ja oftalmisk, effektiv i både ögon och näsa som antibakteriellt läkemedel

Briar 3 mars 2014 11:04

Jag använde aldrig Tsinabsin, men jag gav den äldre en synopred, men hon var allergisk, en liten föll ut, vi behandlade adenoiderna, så vi var tvungna att ge droppar till komplexet.

norry 3 mars 2014 11:17

Sinupret drack - hjälpte normalt, då användes och stoppades ((((((

ja, de måste växla växelvis, förmodligen kroppen används.

Denis 11 september 2014, 12:19

1. Sinupret är en örtmedicin, inte en homeopatisk. Det har en kliniskt bevisad effekt och är relativt ofarlig.
2. Cinnabsin är ett homeopatiskt medel. Det enda medicinska ämnet i dess sammansättning i mer eller mindre betydande mängd är Echinacea, en naturlig immunostimulant. Det finns 2,5 mg Echinacea i en tablett cinnabsin. De återstående komponenterna, trots deras toxicitet (cinnabar och bromid) i kompositionen finns närvarande i små doser - mikrogram. I stället för att kasta pengar på ett meningslöst pseudodrogen kan du köpa echinacea-tinktur.

Nezzabudka 11 september 2014, 12:26

vi tilldelades båda. Men samtidigt som det finns svullnad i slemhinnan, så bestämdes vasokonstrictorn också. Dessa läkemedel kondenserar viskösa munstycken och hjälper dem att röra sig borta.
och engagera sig inte i självtilldelning, minska barnet till laura

Zariwa 11 september 2014, 12:26

Jag har en skepsis om homeopati.
Personligen märkte jag den märkliga egenskapen hos den rekommenderade nasal washouten - en rinnande näsa från "början" går in i "pre-maximal" scenen. och allting skriv bort. Därför gillar jag vanliga anti-bucks. droppar som inte torkar slemhinnan, men behandlas mer effektivt.
Det är svårt för mig att komma överens om att homeopati anses vara en naturlig produkt. utvinning av nödvändiga ämnen från växter är den svåraste kemikalien. process som får inte mindre svårt honom. en förening vars effektivitet orsakar skepticism i många länder, åtminstone men målade gräs eller blomma värmer upp en falsk tro på naturlighet.

Zariwa 11 september 2014, 12:29

Resultatet är att tvister blåses genom fanatiskt att tro på annonsen och sloganet att homeopati läker längre och inte alls är farligt. Det är därför det kostar så mycket för dem som inte tror på det på grund av dess absoluta värdelöshet för sin egen organism.

Nezzabudka 11 september 2014, 14:14

om att tvätta näsan - jag håller med om det. hur många gånger barnläkaren föreskriver tvätt, då blir det värre, gå till Laura och få av honom för att tvätta.
ENT självt föreskrev bara tvätt, och det hjälpte verkligen.

Vitachka 19 oktober 2015 09:59

Allt självklart, självklart. Men med bihåleinflammation, vet jag länge och tätt. Flera gånger behandlades hon på sjukhuset. Men förra gången förklarade de för mig att punkteringarna nästan inte är gjort, det anses vara en barbarisk metod. Föreskriven komplex terapi, inklusive naturliga produkter - spray med havsvatten och cinnabsin. Bilateral bihåleinflammation botad på en vecka. Nu accepterar jag cinnabsin så snart det börjar flöda från näsan. På sjukhuset föll inte längre.

http://kashalot.com/club/post-83081/

Sinupret dåligt?

Jag gav både synupret och bioparox. Sinupret mer att flytande snuten så att den dränerar och sticker ut bättre. Ofta rekommenderas Laura barn att ha synupret när näsan är fylld upp, grunden för gräset där. Det enda som sirap (som ofta är ordinerat för barn) innehåller alkohol, eftersom det finns en varning på flaskan.
Biaporox är giltig. Samma sak är detta ett lokalt antibiotikum.

Jag skulle följa dessa rekommendationer med stark trafikstockning. MEN jag har kackerlackor om otitis. Vi har så kallt om vi väntade languidly och försiktigt läkt och gick in i öronen :(. 11/08/2005 15:09:44, Shtuchkina Masha

http://conf.7ya.ru/fulltext-thread.aspx?cnf=Medtrd=11419

Sinupret för barn - recensioner

Totalt antal recensioner: 12

Fick inte barnet som fröken.

Drops Sinupret min son utnämnd barnläkare i den komplexa behandlingen av rinit. Recensioner av detta läkemedel är mycket bra, men.

En bra medicin kan inte vara.

Jag botar en rinnande näsa och nässäppa både för mig själv och för barn endast med Sinupret. Och allt för att hans företag B. producerar.

En effektiv botemedel mot överraskning.

Jag var övertygad av personlig erfarenhet att företaget Bionorica helt enkelt inte kan ha dålig medicin. Så, jag återigen pr.

Föredra synupret från enkel.

Läkemedlet är naturligt, det skadar inte barn. Så snart de första tecknen på sjukdomen uppträder - rinnande näsa, hosta dem.

Sinupret-åtgärd - endast i.

Jag var övertygad om att Sinupret själv är en svag medicin, om än en naturlig. Eller kanske det är därför. Det är ingen fara.

Sinupret - Frälsning från en förkylning.

Vi tar ständigt Sinupret. Kompositionen är helt naturlig, det är lämpligt att dosera dropparna, smaken och lukten är trevliga.

Sinupret. Barn, homeopati.

Många lovar synupretet, men personligen orsakade han två gånger en allergisk reaktion. För första gången tänkte vi n.

Sinupret med hosta, kall och.

Synupret består bara av örter, så man bör komma ihåg att vissa av dem kan vyzvat.

Sinupret är ett underbart medium.

Ett treårigt barn diagnostiserades med bakterieköld. Jag misstänker att en början gjordes i dagis, så till.

Drops Sinupret - läs anno.

Min son hade inte en hosta och rinnande näsa under mycket lång tid, så att vi inte skulle göra det. Läkaren rådde Sinupret droppar. Jag trodde det.

Sinupret lindra från långvarig.

Vi har hittat, om jag kan säga det, det mest lämpliga läkemedlet - det här är Sinupret. Under den kalla årstiden blir barn ofta sjuka.

Med dropparna av "Sinupret" vet jag.

Jag har känt dropparna av "Sinupret" från Bionorica under mycket lång tid. Först behandlade min make också sin nästäppa.

http://jeell.ru/sinupret-dlya-detej-otzyvy

Sinupret

Blanketter för frisläppande

Synopret instruktion

Sinupret är en örtberedning för behandling av sjukdomar i näshålan (akut och kronisk rinit, sinusit) från phytoningbolaget "Bionorica SE" (Tyskland). Begreppet bildbehandling innebär att nya läkemedel skapas från medicinska växtmaterial baserat på nya högteknologiska metoder. Innovativ teknik och rigorös flerstegskvalitetskontroll följer produktionsprocessen i alla sina steg, från och med odlingen av växter och skörden av råvaror och slutar med den slutliga inspektionen före försäljning. En rinnande näsa (rinit) med all sin skenbarhet är ett verkligt hot mot hälsan. Med sen behandling på grund av akuta respiratoriska virusinfektioner kan den omvandlas till en svårare och långvarig sjukdom - sinusit, där den patologiska processen påverkar bihålorna. Sinupret hjälper till att hantera inflammatoriska sjukdomar i näshålan. Växtbaserade ingredienser i dess komposition har en komplicerad effekt på kroppen: de torkar slem, expanderar bronkierna, eliminerar inflammatorisk process, förstärker immunsystemet och undertrycker virusens aktivitet. Sinupret justerar intensiteten av utsöndring av slem, inte gör det möjligt att stagnera i luftvägarna, underlättar dess upphostningar, befrämjar resorption av ödem, återställer dränerings funktion av bihålorna, tillhandahåller fri luftcirkulation, lindrar näsandning, stimulerar en skyddande funktion av epitelet i andningsvägarna, har immunmodulerande effekt, ökar effektiviteten gemensamt genomförd antibiotikabehandling. Den antibakteriella och antivirala aktiviteten hos Sinupret gör det möjligt att använda den inte bara i symptomatisk, men också i patogenetisk terapi, vilket tyder på både symtom och orsak till sjukdomen. Sedan starten 1934 har Sinupret inte förändrat sin sammansättning, som genom åren har bekräftat läkemedlets effektivitet och säkerhet.

Egenheten hos dess växtsammansättning är rimligheten och balansen av kombinationen av ingredienser som förstärker effekten av varandra. Rengöring och desinfektion av näshålan och paranasala bihålor, öppning av vägarna till paranasala bihålor, utspädning av slem, avlägsnande av ödem, lokalisering och eliminering av inflammatorisk fokus ger ett komplex av primrosdrog, gentian (gul gentian), sorrel, äldre blommor och verbena. Den sekretolytiska effekten uppnås på grund av närvaron av gentian och verbena i roten, antiinflammatorisk - samma verbena i kombination med sorrel ört. Den immunmodulerande effekten av Sinupret manifesteras i stimuleringen av utsöndringen av interleukinerna 1 och 6, såväl som en ökning av andelen T-hjälpare i det immunoregulerande indexet CD4 / CD8. Sinupret har en direkt antibakteriell effekt, bara något underlägsen antibiotika. Läkemedlet är också effektivt vid virusinfektioner: Verbenas och primros urter i dess komposition förhindrar reproduktion av virus av influensa, parainfluensa och respiratorisk syncytialvirus. Effektiviteten av behandlingen av infektiösa och inflammatoriska sjukdomar Sinupret har bevisats i ett antal multicenter kliniska studier. Det har visat sig att, med t ex tracheobronchitis, är Sinupret jämförbar i effektivitet mot acetylcystein och om du tar hänsyn till förekomsten av de första antibakteriella och immunostimulerande effekterna är det uppenbart att dess användning är mer föredragen vid behandling av sjukdomar i denna profil, inklusive i kronisk form. Sammanfattningsvis är det omöjligt att inte nämna en annan stor konkurrensfördel för Sinupret - dess felfria säkerhetsprofil. Läkemedlet tolereras väl av patienter, har inte mutagenicitet och toxicitet och visar praktiskt taget inga oönskade biverkningar.

http://protabletky.ru/sinupret/

Sinupret Recensioner

Släpp form: Droppar, dragee

Analoger Sinupret

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 0 rubel. Analog billigare med 314 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 21 rubel. Analog billigare med 293 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 22 rubel. Analog billigare med 292 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 23 rubel. Analog billigare med 291 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 23 rubel. Analog billigare med 291 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 26 rubel. Analog billigare med 288 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 27 rubel. Analog billigare med 287 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 31 rubel. Analog billigare med 283 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 32 rubel. Analog billigare med 282 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 33 rubel. Analog billigare med 281 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 37 rubel. Analog billigare med 277 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 42 rubel. Analog billigare med 272 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 44 rubel. Analog billigare med 270 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 51 rubel. Analog billigare med 263 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 55 rubel. Analog billigare med 259 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 82 rubel. Analog billigare med 232 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 82 rubel. Analog billigare med 232 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 97 rubel. Analog billigare med 217 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 105 rubel. Analog billigare med 209 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 105 rubel. Analog billigare med 209 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 114 rubel. Analog billigare med 200 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 124 rubel. Analog är billigare för 190 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 124 rubel. Analog är billigare för 190 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 127 rubel. Analog billigare med 187 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 128 rubel. Analog billigare med 186 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 131 rubel. Analog billigare med 183 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 143 rubel. Analog billigare med 171 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 146 rubel. Analog billigare med 168 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 147 rubel. Analog billigare med 167 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 147 rubel. Analog billigare med 167 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 147 rubel. Analog billigare med 167 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 148 rubel. Analog billigare med 166 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 151 rubel. Analog är billigare med 163 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 166 rubel. Analog billigare med 148 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 171 rubel. Analoga billigare med 143 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 177 rubel. Analog billigare med 137 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 182 rubel. Analog billigare med 132 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 185 rubel. Analog billigare med 129 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 186 rubel. Analog billigare med 128 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 189 rubel. Analog billigare med 125 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 189 rubel. Analog billigare med 125 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 191 rubel. Analog är billigare med 123 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 208 rubel. Analog billigare med 106 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 209 rubel. Analog billigare med 105 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 223 rubel. Analog är billigare med 91 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 224 rubel. Analog billigare med 90 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 227 rubel. Analog är billigare med 87 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 227 rubel. Analog är billigare med 87 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 229 rubel. Analog billigare med 85 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 237 rubel. Analog billigare med 77 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 240 rubel. Analog billigare med 74 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 257 rubel. Analog billigare med 57 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 264 rubel. Analog billigare med 50 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 271 rubel. Analog är billigare med 43 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 273 rubel. Analog är billigare med 41 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 275 rubel. Analog billigare med 39 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 276 rubel. Analog billigare med 38 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 278 rubel. Analog billigare med 36 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 279 rubel. Analog billigare med 35 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Priset är från 288 rubel. Analog billigare med 26 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 289 rubel. Analog billigare med 25 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 289 rubel. Analog billigare med 25 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 292 rubel. Analog billigare med 22 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 295 rubel. Analog billigare med 19 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 296 rubel. Analog är billigare med 18 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 298 rubel. Analog billigare med 16 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 299 rubel. Analog billigare med 15 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 315 rubel. Analog är dyrare för 1 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 319 rubel. Analog dyrare med 5 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 328 rubel. Analog dyrare med 14 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 340 rubel. Analog dyrare med 26 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 345 rubel. Analog dyrare vid 31 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 347 rubel. Analog dyrare med 33 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 359 rubel. Analog är dyrare för 45 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 408 rubel. Analog dyrare med 94 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 412 rubel. Analog är dyrare vid 98 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 416 rubel. Analog dyrare vid 102 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 461 rubel. Analog är dyrare vid 147 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 489 rubel. Analog är dyrare för 175 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 512 rubel. Analog är dyrare för 198 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 530 rubel. Analog dyrare vid 216 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 531 rubel. Analog dyrare med 217 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 540 rubel. Analog mer med 226 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 656 rubel. Analog dyrare vid 342 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 678 rubel. Analog dyrare vid 364 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 698 rubel. Analog dyrare vid 384 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 1134 rubel. Analog mer med 820 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 1317 rubel. Analog är dyrare för 1003 rubel

Anvisningar för användning till Sinupret

Registreringsnummer:

Handelsnamnet på läkemedlet

Doseringsformulär:

Registreringsnummer:

Handelsnamnet på läkemedlet

Doseringsformulär:

Ingredienser (1 tablett):

Aktiva ingredienser: Gentian rötter (Gentiana lutea) 6,0 mg; primrosblommor (Primula veris) 18,0 mg; sorrel ört (Rumex acetosa) 18,0 mg; Elderbärblommor (Sambucus nigra) 18,0 mg; Verbena ört (Verbena officinalis) 18,0 mg

Hjälpkomponenter: potatisstärkelse, kolloidal kiseldioxid, renat vatten, laktosmonohydrat, gelatin, sorbitol, stearinsyra,
skal: kalciumkarbonat, glukossirap, grönt lack E 104, E 132, gulgrönlack E 104, E 132, magnesiumoxid, majsstärkelse, dextrin, bergglykolvax, natriumvattenfritt karbonat; metylmetakrylat, dimetylaminoetylmetakrylat och butylmetakrylat-sampolymer, povidon K 25, ricinolja, sackaros, skalak, talk, titandioxid.

beskrivning

Farmakoterapeutisk grupp:

ATH-kod:

Farmakologiska egenskaper

Indikationer för användning:

Kontraindikationer:

Använd under graviditet och amning

Dosering och administrering

Biverkningar

överdos

Interaktion med andra droger

Särskilda instruktioner

Frigivningsformulär:

Förvaringsförhållanden

Hållbarhet

Försäljningsvillkor för apotek:

producent:

Bionorica CE, Kershensteinerstraße 11-15, 92318, Neumarkt, Tyskland

Certifikatinnehavare
Bionorica CE, Kershensteinerstraße 11-15, 92318, Neumarkt, Tyskland

Framställning av färdig doseringsform
Rottendorf Pharma GmbH, Ostenfelder Strasse 51-61, 59320 Ennigerlo, Tyskland;
Dragenopharm Apotheker Pearl GmbH, Höllstraße 1, 84529 Tittmoning, Tyskland

Förpackning / Förpackning
Bionorica CE, Kershensteinerstraße 11-15, 92318, Neumarkt, Tyskland

Utfärdar kontroll
Bionorica CE, Kershensteinerstraße 11-15, 92318, Neumarkt, Tyskland

Konsumentskadeståndsorganisation

Recension författare: Alexandra (negativ recension)

Bihåleinflammation är för allvarlig för Sinupret.

Fördelar: Växtberedning

Nackdelar: Dyra, extremt svag, tillfällig effekt, botar inte, orsakade illamående och klåda

Återigen spenderade jag pengar förgäves. Jag köpte i form av en drage, tänkte jag först - åh, hur lönsamt, så många som 50 stycken i en paket! Men det visade sig att detta varar i 8 dagar bara, eftersom du måste dricka 6 piller per dag. Så det är inte särskilt lönsamt, jag blev behandlad i 2 veckor, så jag tillbringade 2 förpackningar. Och sedan såg till att Sinupret inte kan bota bihåleinflammation. En viss effekt av det var i början - efter 6 dagar efter att ha tagit näsanladdning, lite tunnare stål och lite smärta i näsbryggan försvagades, började näsan lite andas. Men det är allt - tills behandlingen slutfördes var det inte längre någon framsteg. Det verkar som att hon behandlades i två veckor, och effekten är fruktansvärt svag. Dessutom är det också tillfälligt - eftersom hela banan har varit full, återigen den fullständiga oförmåga att andas och samma tjocka gröna snö. Dessutom blev det sjuk vid mitten av den andra veckan och klåda började lite. Vid slutet av behandlingen var allting redan kliande - det var konstigt, något slags försenad sen allergi. Förmodligen är bihåleinflammation för allvarlig en sjukdom som inte kan botas med ogräs. Herbal preparat lockar oss med avsaknad av något "kemiskt skräp", men i verkligheten är det fortfarande omöjligt att undvika dem - som du ser, är det lite förnuft från Sinupret.

Anmälare: Julia (positiv recension)

Erfarenhet visar att du kan lita på honom.

Fördelar: Behandlar snabbt och pålitligt

Jag försökte ta Sinupret både i form av droppar och i form av tabletter. Dessutom fanns det även en som kombinerade dessa former, när efter den tidigare behandlingen var det bara en liten bit kvar. Så detta läkemedel fungerar bra i någon form. Om det här är en enkel rinnande näsa, tar det mig 2-3 dagar, och när det var bihåleinflammation, tog det cirka fem dagar för behandling, men allt som var i maxillary bihålorna visade sig. I allmänhet och i allmänhet är jag nöjd med honom, bara en gång var en mild allergisk reaktion i form av flera rosa fläckar. Även om det kanske inte är från Sinupret tog jag sedan mycket medicin, eftersom jag hade influensa.

Recensent: Tatyana (positiv recension)

Fördelar: det finns ett komplex av droger

Synupret används av hela vår familj under perioden av katarralsjukdomar. Jag brukar köpa alla slag: droppar, droppar och sirap. Det är mycket glädjande att de är baserade på växt örter och därför är mer användbara och inte orsaka biverkningar. De kan även användas under graviditeten. Det viktigaste är att läsa instruktionerna noga, annars min man droppade inte en droppe i min näsa utan mig, även om de skulle spädas i vatten och full. Syropchiki hjälper mycket barn (mycket små) - upp till ett år. Den enda biverkan kan vara ifall du har allergiska reaktioner mot drogerna i kompositionen. För resten är den lämplig för absolut alla.

Recensent: Sofya (positiv recension)

Bra botemedel mot långvarig rinit

Fördelar: Växtens ursprung, verkligen arbete

Nackdelar: Overpriced, många biverkningar, obehaglig smak.

För flera år sedan stötte jag på ett sådant problem - en lång rinnande näsa uppstod. Jag kunde inte hjälpa någon, även de starkaste droppen. Jag var tvungen att gå till receptionen till Laura. Han rekommenderade åtgärden Sinupret. Dessa är droppar, men inte helt vanliga, de borde inte droppas i näsan, de borde vara fulla! Några ord om dropparna: De är av vegetabiliskt ursprung, lukten och smaken - flytande hö (väldigt obehagligt att dricka dem). Jag var tvungen att dricka te / sötvatten / kompott. Behandlingsförloppet var föreskrivet upp till 14 dagar. På den andra dagen efter mottagningens början, ber om ursäkt för detaljerna, började snuten hälla ut ur näsan. Jag var mycket glad, för jag började redan andas. På femte dagen slutade min rinnande näsa! För mig själv utpekade jag ett par minuser av detta läkemedel: ett dyrt pris och en stor lista över biverkningar (jag förstod inte dem).

Recension författare: Irina (positiv recension)

Den bästa förberedelsen för förkylning

Fördelar: Snabba och effektiva åtgärder.

Nackdelar: inte hittat

Som barn fick hon ofta huvudet kallt, de satte sig även bihåleinflammation, så gick det bort, växte upp. Nu tar jag bara en kall förkylning, jag försöker att inte använda droppar, jag blir snabbt van vid dem, då hjälper de inte. Här har sonen nyligen blivit förkyld och han utvecklade en mycket dålig förkylning med svullnad i slemhinnan. Läkaren föreskrev oss ett homeopatiskt läkemedel Sinupret. Och jag behandlar homøopati med stor respekt, och barn har alltid fått bara homeopatiska läkemedel för temperatur. Därför togs detta läkemedel med ett slag. Sonen drack två piller i två dagar - två stycken tre gånger om dagen, och det var allt, en kall var borta. Stort läkemedel.

Recension författare: Irina (positiv recension)

Sinupret - mycket bra droppar för behandling av akuta respiratoriska virusinfektioner hos små barn. De är grönsaker, så jag var inte rädd att ge dem till min dotter när hon hade ont i halsen. Vi har en tandvård, alltid halsröd och det var en mycket otrevlig rinnande näsa. Det var väldigt svårt att utvisa slem från näsan, mycket få lämpliga droppar, och alla hjälpa inte riktigt. Jag gillade verkligen att lägga droppar till te eller juice när barnen vägrade. SARS med synupret är alltid snabbare. Och nu dricker vi dem i lågsäsong med periodisk te, för förebyggande, och det här hjälper mycket. Dessutom är en mycket stor flaska tillräcklig för att jag ska behandla fem familjemedlemmar, liksom att utföra förebyggande åtgärder. Priset är överkomligt, inte som Tonsilgon.

Ansvarig: Svetlana (positiv recension)

Helt vägrar vasokonstriktor

Fördelar: rimligt pris, bestående effekt, inte beroendeframkallande

Nackdelar: ingen direkt effekt

Behandling av rinit i ung ålder är alltid lätt, han passerar eller använder vasokonstriktormedel. Men då blev allting komplicerat med bihåleinflammation och jag var tvungen att leta efter ett alternativ, för från vasokonstriktiva läkemedel började framstå motsatt effekt. Sinupret hittades och jag hade en ny behandlingsregim. Det finns ingen snabb effekt av det. Jag tar piller 2 tabletter 3 gånger om dagen och med saltlösning tvättar jag bihålorna. Sinupret verkar långsamt, effekten ackumuleras. En enda användning kommer inte att tillåta att andas djupt. Endast en fullständig behandling kommer att ta bort svullnaden i slemhinnorna. Under graviditeten fick doktorn mig att ta Sinupret en gång, eftersom vasokonstriktorn är förbjuden kan jag provocera ett missfall.

Anmälare: Kärlek (positiv recension)

Jag förväntade mig inte en så snabb effekt.

Fördelar: Mycket effektiv.

Efter att ha lidit influensan blev min näsa tungt fylld, inte ens hjälpte en droppe eller inandning. Först värmdes näsan, och smärtan spred sig över huvudet. Sinupret rådades av en vän som arbetar som akutläkare. Tre gånger om dagen tog två tabletter drogen. Jag kommer att säga att mitt huvud slutade skada genast, men min näshoppning försvann på tredje dagen. Ärligt talat, jag förväntade mig inte en sådan snabb handling av örtberedningen och blev till och med överraskad. Jag gillade också det faktum att det inte fanns några biverkningar. Självklart är det synd att Sinupret kostar mycket, men jag tror att alla här håller med mig om att hälsan är dyrare.

Ansvarig: Alya (positiv recension)

Nackdelar: inte hittat

Sinupret föreskrev oss en ENT-läkare när min dotter (2 år) hade en rinnande näsa. Ta piller behöver 3 gånger om dagen. I allmänhet är jag emot droger, men Sinupret är en homeopatisk lösning, dvs helt bestående av infusioner av örter, så jag var inte rädd att ge det till ett barn i en sådan ung ålder. En rinnande näsa lämnade oss efter 3 dagar. Efter en stund började jag ha bihåleinflammation, och jag hade redan upplevt alla effekter av Sinupret på mig själv - jag hade druckit det i 2 veckor och bihåleinflammation var borta. Varken min dotter, ja, jag har inga biverkningar noterades. Bra verktyg, nu har vi hela familjen om katarralsjukdomar behandlas med detta mycket läkemedel.

Ansvarig: Vera (positiv recension)

Fördelar: det hjälper mycket, flaskan har en bekväm dispenser, örter

Nackdelar: det finns alkohol i kompositionen, det är omöjligt att hålla en öppen flaska under lång tid

Jag lärde mig om Sinupret av misstag, en apotek rådde honom. Mitt barn har ofta sinusit, barnläkaren ordinerar vanligtvis Protargol, Isofra, Polideks, men det var inte mycket lättnad från dem. Snot tjock stod med en stav i näsan, och hans son kunde inte blåsa näsan alls. Spolning gav inte mycket lättnad, men jag var helt rädd för vasokonstrictorn. Jag trodde apotekaren, köpte den och är mycket tacksam för henne. Först om minuserna av Sinupret: dropparna är inte billiga, kostar nu mer än 300 rubel och flaskan är stor och du kan inte hålla den öppen i mer än sex månader. Alltför mycket kommer ut. Hans smak är inte heller mycket på grund av att det innehåller alkohol, så jag släpper dropparna i en sked med något sött, till exempel med juice. Då sväljer barnet utan problem. Du kan ge till barn från två år, på förpackningen är målade, liksom hur många droppar. Jag såg det själv om en förkylning. Jag vet att det finns piller, men enligt läkare är droppar mer effektiva. Hjälpte mig också Barnet hjälper alltid på "Hurray". Dessa tjocka snår mirakulöst "mjuka" eller något, och klarar bara att byta näsdukarna: de blåser allt ut, näsan rensar dem väldigt snabbt, andningen blir fri. Sinupret Jag rådde min egen, min syster gillar också, och mamma. Alla är nöjda, effekten är exakt samma, snabbt rensar näsan och en grym coryza och bihåleinflammation passerar utan spår.

http://lekotzyvy.com/preparat/s/sinupret/

SINUPRET recensioner

SINUPRET recensioner

Jag kunde inte tro att jag någonsin skulle stöta på ett sådant problem som bihåleinflammation. Min immunitet har alltid räddat mig, även om jag hade förkylningar så var det maximalt att jag kunde bli sjuk, en kall att jag snabbt blev av med. Samma år, sjuk, så sjuk. Allt började i slutet av februari. Han dök upp. Läs recension Jag kunde inte tro att jag någonsin skulle stöta på ett sådant problem som bihåleinflammation. Min immunitet har alltid räddat mig, även om jag hade förkylningar så var det maximalt att jag kunde bli sjuk, en kall att jag snabbt blev av med. Samma år, sjuk, så sjuk. Allt började i slutet av februari. En rinnande näsa uppstod, började läka. Köpt vasokonstriktor droppar behandlade. Det verkar vara allt borta, men.
Efter en vecka började mitt huvud att göra ont i baksidan av huvudet, då svullnad uppträdde i området av maxillära bihålor. Och då hade jag misstankar om bihåleinflammation. Att säga att jag var rädd var att säga ingenting. Som jag förstod vad en punktering kan göra. Bara detta ord var skrämmande.
Jag förstod att jag behövde en mycket bra ENT och vände sig till mina bekanta på jakt efter en bra doktor. Jag hade tur, rekommenderade ENT mycket bra, med stor erfarenhet.
Vi tog flera bilder, i slutändan var jag tvungen att göra en punktering. Förfarandet, för att uttrycka det mildt, är inte trevligt. Men tack vare doktorns professionalism gick allt bra.
Från och med den här tiden vill jag berätta om min erfarenhet av att använda Sinupret-läkemedel i den vidare behandlingen.

Läkaren rekommenderar starkt att ta Sinupret piller efter en punktering, tvätta näsan med medicinering och medicinering.
Sinupret är ett homeopatiskt medel, bestående av endast växtekstrakter. Som doktorn berättade, hjälper läkemedlet till att ta bort exudat (vätska) från paranasala bihålor.

Dosering föreskrivs sådan:
2 piller - 3 gånger om dagen. Ta 14 dagar.
I förpackningen av preparatet Sinupret - 2 blåsor, i blisteren finns 25 tabletter, det vill säga i förpackningen - 50 tabletter.

Ett paket var inte tillräckligt för mig, jag var tvungen att köpa den andra.
Klipp igenom hela behandlingsförloppet från början till slutet. Gradvis kände jag mig mycket bättre. Så hur man gör en punktering är hälften av slaget. Var noga med att du fortfarande behöver behandlas efter.
Sinupret drog mycket nöjd.
Jag blev rädd för det faktum att om du gör en punktering, så måste du i framtiden göra det hela tiden. Inget sådant. Mer än ett halvt år har gått, men efter behandlingen hade jag inga problem med det.
Jag har ingen tvivel om att läkemedlet Sinupret hjälpte mig.

http://www.medcentre.com.ua/sinupret.html

Fler Artiklar Om Lung Health